مطالب ارزون میدم

کرم های ترمیم کننده زخم | تفاوت کرم با پماد ترمیم کننده

کرم های ترمیم کننده زخم | تفاوت کرم با پماد ترمیم کننده 84094984949

اگر در پوست خود جوش، زخم یا خراش دارید، می‌توانید با استفاده از کرم‌های ترمیم کننده، آن‌ها را بهبود دهید و پوست صاف و تمیزی داشته باشید. کرم‌های ترمیم کننده حاوی موادی هستند که برای بازسازی و شفاف سازی پوست بسیار مفید هستند و هیچ عوارضی ندارند، مگر اینکه به یک ماده خاص آلرژی داشته باشید و تماس آن با پوست شما برایتان مضر باشد. در اینجا با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری را درباره کرم‌های ترمیم کننده به دست آورید.

کرم های ترمیم کننده زخم | تفاوت کرم با پماد ترمیم کننده 49840848949

تفاوت کرم ترمیم کننده و پماد ترمیم کننده زخم

تفاوت بین کرم‌های ترمیم‌کننده پوست و پمادهای ترمیم کننده در مواد و روش تولید آن‌ها است. به طور کلی، این محصولات از کلاژن و لانولین ساخته می‌شوند، اما معمولاً کرم‌های ترمیم کننده حاوی مقدار بیشتری از این مواد هستند نسبت به پمادهای ترمیم کننده. همچنین، روش استفاده از هر کدام نیز متفاوت است. کرم‌های ترمیم کننده به صورت مالشی و ضربه‌ای روی پوست استفاده می‌شوند و جذب می‌شوند، در حالی که پمادهای ترمیم کننده روی پوست باقی می‌مانند.
کرم‌های ترمیم کننده دارای کاربردهای بیشتری هستند و علاوه بر ترمیم زخم‌های کوچک، قادر به ترمیم جای جوش و تبخال نیز هستند. اما پمادهای ترمیم کننده زخم، همانطور که از نامش پیداست، به ویژه برای ترمیم زخم‌ها استفاده می‌شوند و قادر به ترمیم زخم‌های کوچک و بزرگ هستند. در ترکیب پمادها، معمولاً از وازلین بیشتر استفاده می‌شود، زیرا این ماده خاصیت جذب بیشتری در پوست دارد.

کرم های ترمیم کننده زخم | تفاوت کرم با پماد ترمیم کننده 64094984989

پماد ترمیم کننده گیاهی

همانطور که می‌دانید، استفاده از مواد گیاهی در مقایسه با مواد شیمیایی در بیشتر موارد ترجیح داده می‌شود. این مسئله در کرم‌های ترمیم کننده نیز درست است و برخی افراد به دنبال خرید کرم‌های گیاهی برای پوست خود هستند. با این حال، باید بدانید که هدف استفاده از کرم‌های ترمیم کننده، بهبود و بهسازی و زیباسازی پوست است و در کل از مواد شیمیایی زیادی استفاده نمی‌شود. بیشتر مواد استفاده شده در این کرم‌ها، شامل مواد معدنی و ویتامین‌ها هستند که تاثیر مثبتی بر پوست دارند. به طور کلی، در هر محصولی مقدار بسیار کمی از مواد شیمیایی استفاده می‌شود و در پمادهای ترمیم کننده پوست، مقدار آن بسیار کمتر است. با این حال، انتخاب استفاده از پمادهای گیاهی یا کرم‌ها با شماست.

ویژگی هایی کرم ترمیم کننده

یکی از ویژگی‌های اساسی که یک کرم ترمیم کننده باید داشته باشد، چندمنظوره بودن آن است که باعث افزایش فروش آن می‌شود. به عنوان مثال، در صورتی که یک کرم ویژگی‌های کلاژن سازی و ترمیم کنندگی را داشته باشد، شما برای خرید آن تمایل دارید و نیاز به خرید دو کرم مجزا برای این ویژگی‌ها را ندارید. ویژگی دیگری که کرم‌های ترمیم کننده باید داشته باشند، مدت زمان تاثیرگذاری آن‌هاست. به طور کلی، کرم‌ها باید تاثیر خود را در کمترین زمان ممکن بر روی پوست اعمال کنند و مدت زمانی طولانی روی پوست باقی نمانند که مصرف آن‌ها کمتر و مقرون به صرفه باشد.
یکی دیگر از ویژگی‌هایی که کرم‌های ترمیم کننده باید داشته باشند، دسته‌بندی‌پذیری است.

به عنوان مثال، می‌توان کرم‌های ترمیم کننده را به سه دسته ملایم، متوسط و قوی تقسیم کرد تا کاربران بتوانند براساس نیاز خود کرم مناسب را انتخاب کنند. کرم‌های ملایم به منظور کاهش التهاب‌ها و درمان سوختگی سطحی مورد استفاده قرار می‌گیرند. کرم‌های متوسط برای درمان جای جوش‌ها و زخم‌های سطحی مورد استفاده قرار می‌گیرند. و در نهایت، کرم‌های قوی اغلب برای درمان جای زخم‌های جراحی و اسکارهای عمیق مورد استفاده قرار می‌گیرند.

کرم های ترمیم کننده زخم | تفاوت کرم با پماد ترمیم کننده 408498408909

کرم ترمیم کننده چه کاربردی دارد ؟

کرم‌های ترمیم کننده، بر روی پوست انواع اثرات و کاربردهای متعددی دارند. این کرم‌ها عموماً در موارد زیر استفاده می‌شوند:

– ضدعفونی و تمیزکردن محل زخم، جوش یا آسیب پوستی
– کمک به ترمیم و بازسازی پوست آسیب دیده
– رفع سوزش و خارش زخم‌ها و لک‌های پوستی
– رفع قرمزی زخم‌ها یا لکه‌های پوستی
– تحریک تولید کلاژن و الاستین در درمان جای زخم و لکه‌ها
– مقابله با قارچ‌های سطح پوست و جلوگیری از تکثیر آن‌ها
– کاهش اثرات سوختگی آفتاب
– رفع کک و مک پوست
– تنظیم رطوبت و چربی پوست آسیب دیده

کرم های ترمیم کننده زخم | تفاوت کرم با پماد ترمیم کننده 40949889849

روش استفاده کرم ترمیم کننده

استفاده از کرم‌های ترمیم کننده بسیار آسان است و شما می‌توانید با روش بهتری از این کرم‌ها استفاده کنید. برای شروع استفاده، در ابتدا باید صورت خود را به طور کامل بشویید و سپس آن را خشک کنید. سپس با یک دستمال مرطوب، پوست را مرطوب کنید تا منافذ پوست باز شوند. سپس کرم را در ۷ نقطه روی صورت به اندازه یک نخود قرار دهید. سپس کرم را به طور مدور به صورت بمالید و با سبکی بر روی پوست ضربه بزنید، تا جذب پوست شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *